perjantai 6. helmikuuta 2015

Amppeleita ja auringonvaloa

 Paljoa ei ole viikossa päässyt tapahtumaan mutta odotettavissa on aikamoisia kasvupyrähdyksiä kun lähiaikoina koulitut kasvit pääsevät jälleen vauhtiin. Isot chinenset tuottavat kukkia ja podeja tasaiseen tahtiin ja niitä napostellaan sitämukaa parempiin suihin, Morugaa ei ole viellä maisteltu mutta pian sekin sieltä kypsyy.

Vaihdoin vähän järjestystä kasvinurkkauksessa kun tuon taivaallisen lampun ansioista pääsee jo hyödyntämään ikkunoitakin.

Loisteputkien (120cm) alle mahtui kivasti 5 sankkoa ja tuleepa ikkunastakin vähän hajavaloa latvoihin kuhan tuosta venähtävät.


 Red peruvian ja Locoto -rocotot iskin kahteen naruamppeliin kun huomasin keittiön länsi-ikkunaan osuvan jo mukavan määrän aurinkoa.
Oikealla alhaala näkyy Jalapeno joka on istunut tuossa valottomassa nurkassa koko talven sen kummemmin kasvamatta kuin kuolemattakaan.

Peron, Orange ja Turbo pube odottavat kiltisti että kävisin niillekkin kaupasta amppelinarut.

Nagakin on sankotettu ja on 5 päivän juurien kasvattelun jälkeen alkanut varovasti jatkaa jo viherkasvuaan sekä kukkii kovasti, podit putoilevat viellä toistaiseksi pois.

Kuin myös 5 päivää sitten sankotettu Aji cristal joka rupeaa heräilemään pienessä bonsairuukussa vietetyn talven jälkeen.

Blondie dropissa on taas pari podia ja lisää pukkaa sen minkä ehtii.

Lisää pubeja.

Aikaisemmat mangoni kuolivat hoidon puutteeseen vaan toinen kerta toden sanoo.
Vieressä yli viikon itänyt Aji cristal joita ei voi koskaan olla liikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti