lauantai 20. joulukuuta 2014

Täytettyä aji fantasyä ja markettihabaneroa


Tässä tulee nyt perinteinen jo puoli vuotta suvussa kulkenut resepti täytetyille podeille.

Chilifoorumilla on ollut paljon puolesta ja vastaan puhetta pekonin käytöstä täytettyjen chilien ympärillä, itse käärin yleensä varsinkin kun löysin prismasta 80 sentin pekonia niin ei talouskaan pääse kaatumaan.

Kaupan kakka-habaneerot maksavat eurosta kahteen ja paketissa on 3-5 kappaletta jotka yleensä homeessa, tässätapauksessa yksi podi haisi chinenseltä ja loput vetiseltä ei niin miltään.

Neljä aji fantasyä pakastimesta mukaan niin ei mene pekonia hukkaan.
Koko lisukehan maksoi kaikkinensa 4 euroa ja hyvää on takuulla.





Uunissa niin kauan kun pekoni kestää tai vastaavasti niin kauan kun suu kestää, polte pienenee mitä enemmän chiliä kuumentaa yleensä.

Muistakaa että täyteyistä chileistä kypsennyksessä irtoava tulinen homejuustorasva on aivan älyttömän hyvää tavaraa, kuvassa kastikkeena kanan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti